Kakelugnar i Helsingborg

Annons:
Kakelugn i Helsingborg - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Helsingborg. Det finns sammanlagt 4 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Helsingborg. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Helsingborg rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Helsingborg för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Helsingborg

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Helsingborg. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Helsingborg vill få hjälp med kakelugn.

Fastighetsunderhåll & Skorstenar i Skåne AB
Görarpsv. 7
255 92 HELSINGBORG


Spismiljöbutiken
Ekslingan 1
254 67 Helsingborg


Skorstensmakarna
Farmgränden
252 22 HELSINGBORG


Dennis Kakel
Landskronav. 24
252 32 Helsingborg

Annons:

Pris på kakelugn i Helsingborg

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Helsingborg kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Helsingborg.

Kakelugnsfakta om Helsingborg

I Helsingborg hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Helsingborg:

Helsingborg är centralort i Helsingborgs kommun och ligger i Skåne län. Helsingborg tätort hade 2010 97122 invånare[4] och utgör befolkningsmässigt Sveriges åttonde största tätort, Skånes andra största stad (efter Malmö) och ingår i Öresundsregionen. Helsingborg ligger vid Öresunds smalaste del där ...

Yta: 3 840,98 hektar
Invånarantal: 97122, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Helsingborg om du skulle vilja veta mer om Helsingborg annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Helsingborg fanns det sammanlagt 4 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Helsingborg rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons: