Kakelugnar i Höganäs

Annons:
Kakelugn i Höganäs - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Höganäs. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Höganäs. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Höganäs rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Höganäs för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Höganäs

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Höganäs. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Höganäs vill få hjälp med kakelugn.

Olssons Byggnads AB, Allan
Smältareg. 5
263 39 Höganäs

Annons:

Pris på kakelugn i Höganäs

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Höganäs kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Höganäs.

Kakelugnsfakta om Höganäs

I Höganäs hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Höganäs:

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Yta: 884,62 hektar
Invånarantal: 14107, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Höganäs om du skulle vilja veta mer om Höganäs annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Höganäs fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Höganäs rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons: