Kakelugnar i Hörby

Annons:
Kakelugn i Hörby - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Hörby. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Hörby. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Hörby rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Hörby för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Hörby

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Hörby. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Hörby vill få hjälp med kakelugn.

Helges Kakelugnsservice
Skäpperöd 8201
242 96 HÖRBY

Annons:

Pris på kakelugn i Hörby

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Hörby kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Hörby.

Kakelugnsfakta om Hörby

I Hörby hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Hörby:

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Invånarantal: 7085, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Hörby om du skulle vilja veta mer om Hörby annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Hörby fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Hörby rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons: