Kakelugnar i Kristianstad

Annons:
Kakelugn i Kristianstad - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Kristianstad. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Kristianstad. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Kristianstad rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Kristianstad för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Kristianstad

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Kristianstad. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Kristianstad vill få hjälp med kakelugn.

Vilans Brasvärme
Olof Mohlins v. 9
291 62 KRISTIANSTAD

Annons:

Pris på kakelugn i Kristianstad

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Kristianstad kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Kristianstad.

Kakelugnsfakta om Kristianstad

I Kristianstad hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Kristianstad:

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånarantal: 35711, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Kristianstad om du skulle vilja veta mer om Kristianstad annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Kristianstad fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Kristianstad rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons: