Kakelugnar i Landskrona

Annons:
Kakelugn i Landskrona - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Landskrona. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Landskrona. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Landskrona rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Landskrona för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Landskrona

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Landskrona. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Landskrona vill få hjälp med kakelugn.

Bengtssons Marksten
Lodjursg. 4
261 44 Landskrona

Annons:

Pris på kakelugn i Landskrona

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Landskrona kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Landskrona.

Kakelugnsfakta om Landskrona

I Landskrona hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Landskrona:

Landskrona är centralort i Landskrona kommun. Tätorten hade 30499 invånare år 2010. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund. Landskrona stad grundades möjligen den 20 mars 1413, då fiskeläget Sønder Sæby gavs stadsprivilegier av unionskungen Erik av Pommern.

Yta: 12,09 km2
Invånarantal: 30499, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Landskrona om du skulle vilja veta mer om Landskrona annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Landskrona fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Landskrona rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons: