Kakelugnar i Lomma

Annons:
Kakelugn i Lomma - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Lomma. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Lomma. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Lomma rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Lomma för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Lomma

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Lomma. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Lomma vill få hjälp med kakelugn.

Adium Kamin & Skorsten AB
Strandv. 123
234 31 LOMMA

Annons:

Pris på kakelugn i Lomma

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Lomma kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Lomma.

Kakelugnsfakta om Lomma

I Lomma hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Lomma:

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Lomma om du skulle vilja veta mer om Lomma annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Lomma fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Lomma rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons: