Kakelugnar i Lund

Annons:
Kakelugn i Lund - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Lund. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Lund. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Lund rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Lund för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Lund

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Lund. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Lund vill få hjälp med kakelugn.

Millions Of Stoves Sweden AB
Andreas Rydelius v. 5
224 66 LUND

Annons:

Pris på kakelugn i Lund

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Lund kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Lund.

Kakelugnsfakta om Lund

I Lund hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Lund:

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Lund om du skulle vilja veta mer om Lund annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Lund fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Lund rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons: