Kakelugnar i Malmö

Annons:
Kakelugn i Malmö - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Malmö. Det finns sammanlagt 6 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Malmö. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Malmö rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Malmö för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Malmö

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Malmö. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Malmö vill få hjälp med kakelugn.

Kakelugnsmakare Leif Andersson
Ystadsg. 38
214 44 MALMÖ


Eldabutiken Malmö
Arlövsv. 16
211 24 Malmö


Kassahuset AB
Bronsyxeg. 9 B
213 75 Malmö


SKORSTENSTEAMET i Skåne AB
Ågatan 4
212 25 Malmö


Scandy Garden AB
Kantyxeg. 25 E
213 76 MALMÖ


Spisforum i Skåne AB
Köpenhamnsv. 5
217 43 MALMÖ

Annons:

Pris på kakelugn i Malmö

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Malmö kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Malmö.

Kakelugnsfakta om Malmö

I Malmö hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Malmö:

Malmö är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. Malmö är även residensstad i Skåne län.

Yta: 7 681,36 ha
Invånarantal: 280415, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Malmö om du skulle vilja veta mer om Malmö annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Malmö fanns det sammanlagt 6 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Malmö rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons: