Kakelugnar i Munka-Ljungby

Annons:
Kakelugn i Munka-Ljungby - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Munka-Ljungby. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Munka-Ljungby. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Munka-Ljungby rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Munka-Ljungby för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Munka-Ljungby

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Munka-Ljungby. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Munka-Ljungby vill få hjälp med kakelugn.

Hasses Spis & Skorsten
Öster Värn 20
266 33 Munka


Kakelugnsmakare M Eliasson Murare
Tåstarps Backav. 69
266 92 MUNKA-LJUNGBY

Annons:

Pris på kakelugn i Munka-Ljungby

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Munka-Ljungby kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Munka-Ljungby.

Kakelugnsfakta om Munka-Ljungby

I Munka-Ljungby hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Munka-Ljungby:

Munka Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Munka Ljungby socken i Skåne. I orten ligger bland annat Munka-Ljungby kyrka och Munka folkhögskola. Munka-Ljungby har många industrier, de flesta i den södra delen av orten.

Yta: 223,32 hektar
Invånarantal: 2840, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Munka-Ljungby om du skulle vilja veta mer om Munka-Ljungby annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Munka-Ljungby fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Munka-Ljungby rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons: