Kakelugnar i Staffanstorp

Annons:
Kakelugn i Staffanstorp - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Staffanstorp. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Staffanstorp. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Staffanstorp rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Staffanstorp för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Staffanstorp

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Staffanstorp. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Staffanstorp vill få hjälp med kakelugn.

Kakelugnsmakaren
Vesumsv. 319
245 92 STAFFANSTORP

Annons:

Pris på kakelugn i Staffanstorp

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Staffanstorp kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Staffanstorp.

Kakelugnsfakta om Staffanstorp

I Staffanstorp hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Staffanstorp:

Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Yta: 662,64 hektar
Invånarantal: 14808, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Staffanstorp om du skulle vilja veta mer om Staffanstorp annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Staffanstorp fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Staffanstorp rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons: