Kakelugnar i Tollarp

Annons:
Kakelugn i Tollarp - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Tollarp. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Tollarp. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Tollarp rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Tollarp för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Tollarp

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Tollarp. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Tollarp vill få hjälp med kakelugn.

Morfars Kammare
Vrams Byg. 15
298 32 Tollarp


Västra Vrams Kaminaffär
Vrams Byg. 15
298 32 Tollarp

Annons:

Pris på kakelugn i Tollarp

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Tollarp kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Tollarp.

Kakelugnsfakta om Tollarp

I Tollarp hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Tollarp:

Tollarp är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län. I södra delen av tätorten ligger kyrkbyn Västra Vram med Västra Vrams kyrka. Strax sydost om tätorten ligger kyrkbyn Östra Vram med Östra Vrams kyrka. Tollarps stationssamhälle, beläget i Västra och Östra Vrams socken utvecklades efter tillkomsten 1881 av Gärds Härads Järnväg (GJ).

Yta: 373,30 hektar
Invånarantal: 3284, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Tollarp om du skulle vilja veta mer om Tollarp annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Tollarp fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Tollarp rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons: