Kakelugnar i Vellinge

Annons:
Kakelugn i Vellinge - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Vellinge. Det finns sammanlagt 4 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Vellinge. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Vellinge rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Vellinge för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Vellinge

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Vellinge. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Vellinge vill få hjälp med kakelugn.

Eldabutiken i Vellinge
Falsterbov. 179
235 91 Vellinge


Kronvalls Skorstenar AB
040 - 42 43 02Fastighetsunderhåll AB
Perstorpsg. 25
235 32 VELLINGE


Burner Sverige AB
Kompanig. 29
235 32 VELLINGE

Annons:

Pris på kakelugn i Vellinge

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Vellinge kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Vellinge.

Kakelugnsfakta om Vellinge

I Vellinge hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Vellinge:

Vellinge (äldre stavningar: Hvellinge, Vällinge) är en tätort och centralort i Vellinge kommun i Skåne län. Norra delen av tätorten ligger i Eskilstorps socken och här finns Eskilstorps kyrka. Centrala och södra delen är kyrkbyn i Vellinge socken med Vellinge kyrka. Orten är belägen på Söderslätt...

Yta: 316,69 hektar
Invånarantal: 6304, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Vellinge om du skulle vilja veta mer om Vellinge annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Vellinge fanns det sammanlagt 4 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Vellinge rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons: