Kakelugnar i Eskilstuna

Annons:
Kakelugn i Eskilstuna - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Eskilstuna. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Eskilstuna. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Eskilstuna rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Eskilstuna för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Eskilstuna

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Eskilstuna. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Eskilstuna vill få hjälp med kakelugn.

Kakelugnsmakare Åhlström & Son
Hällby Rosenlund
632 39 Eskilstuna


City Hotell
Järnvägsplan 1
632 20 Eskilstuna

Annons:

Pris på kakelugn i Eskilstuna

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Eskilstuna kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Eskilstuna.

Kakelugnsfakta om Eskilstuna

I Eskilstuna hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Eskilstuna:

Eskilstuna är en tätort i Södermanland, centralort i Eskilstuna kommun och den största tätorten i Södermanlands län. I tätorten bodde den 31 december 2010 64 679 personer, vilket utgjorde 67,2 % av Eskilstuna kommuns då 96 311 invånare. Genom orten rinner Eskilstunaån. Orten fick sitt namn efter biskop Eskil av Tuna stift med biskopssäte i Tuna.

Yta: 3 104,97 hektar
Invånarantal: 64679, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Eskilstuna om du skulle vilja veta mer om Eskilstuna annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Eskilstuna fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Eskilstuna rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Södermanland.
Annons: