Kakelugnar i Flen

Annons:
Kakelugn i Flen - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Flen. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Flen. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Flen rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Flen för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Flen

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Flen. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Flen vill få hjälp med kakelugn.

Tomas Mur & Kakel, AB
Kvarnsjöv. 6
642 91 FLEN


KS Mur och Kakelugnsservice
070 - 716 94 87


Annons:

Pris på kakelugn i Flen

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Flen kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Flen.

Kakelugnsfakta om Flen

I Flen hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Flen:

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Flen om du skulle vilja veta mer om Flen annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Flen fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Flen rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Södermanland.
Annons: