Kakelugnar i Katrineholm

Annons:
Kakelugn i Katrineholm - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Katrineholm. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Katrineholm. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Katrineholm rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Katrineholm för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Katrineholm

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Katrineholm. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Katrineholm vill få hjälp med kakelugn.

Kakelpalatzet & Eldabutiken
Videv. 2
641 49 Katrineholm

Annons:

Pris på kakelugn i Katrineholm

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Katrineholm kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Katrineholm.

Kakelugnsfakta om Katrineholm

I Katrineholm hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Katrineholm:

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Katrineholm om du skulle vilja veta mer om Katrineholm annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Katrineholm fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Katrineholm rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Södermanland.
Annons: