Kakelugnar i Strängnäs

Annons:
Kakelugn i Strängnäs - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Strängnäs. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Strängnäs. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Strängnäs rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Strängnäs för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Strängnäs

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Strängnäs. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Strängnäs vill få hjälp med kakelugn.

Eldstad Kaminbutiken i Strängnäs
Finningev. 75
645 42 Strängnäs

Annons:

Pris på kakelugn i Strängnäs

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Strängnäs kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Strängnäs.

Kakelugnsfakta om Strängnäs

I Strängnäs hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Strängnäs:

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Strängnäs om du skulle vilja veta mer om Strängnäs annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Strängnäs fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Strängnäs rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Södermanland.
Annons: