Kakelugnar i Torshälla

Annons:
Kakelugn i Torshälla - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Torshälla. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Torshälla. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Torshälla rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Torshälla för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Torshälla

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Torshälla. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Torshälla vill få hjälp med kakelugn.

Eldabutiken Kamincenter i Eskilstuna AB
Eskilstunav. 30
644 30 TORSHÄLLA

Annons:

Pris på kakelugn i Torshälla

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Torshälla kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Torshälla.

Kakelugnsfakta om Torshälla

I Torshälla hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Torshälla:

Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Yta: 563,77 hektar
Invånarantal: 7612, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Torshälla om du skulle vilja veta mer om Torshälla annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Torshälla fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Torshälla rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Södermanland.
Annons: