Kakelugnar i Åkersberga

Annons:
Kakelugn i Åkersberga - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Åkersberga. Det finns sammanlagt 3 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Åkersberga. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Åkersberga rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Åkersberga för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Åkersberga

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Åkersberga. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Åkersberga vill få hjälp med kakelugn.

Waxholms Kakelugnsmakeri
Frejv. 15
184 92 åkersberga


Åkersberga Vedspisar
Sågv. 19
184 40 ÅKERSBERGA


Österåkers Mur o. Puts AB
Storhagenv. 18
184 33 ÅKERSBERGA

Annons:

Pris på kakelugn i Åkersberga

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Åkersberga kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Åkersberga.

Kakelugnsfakta om Åkersberga

I Åkersberga hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Åkersberga:

Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Yta: 1 626,69 hektar
Invånarantal: 28033, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Åkersberga om du skulle vilja veta mer om Åkersberga annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Åkersberga fanns det sammanlagt 3 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Åkersberga rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.
Annons: