Kakelugnar i Hägersten

Annons:
Kakelugn i Hägersten - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Hägersten. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Hägersten. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Hägersten rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Hägersten för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Hägersten

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Hägersten. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Hägersten vill få hjälp med kakelugn.

SkorstensFolket AB
Elektrav. 64
126 30 HÄGERSTEN


SkorstensFolket I Mälardalen AB
Sparbanksv. 75
129 30 Hägersten

Annons:

Pris på kakelugn i Hägersten

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Hägersten kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Hägersten.

Kakelugnsfakta om Hägersten

I Hägersten hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Hägersten:

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här kan du också läsa mer om orten Hägersten om du skulle vilja veta mer om Hägersten annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Hägersten fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Hägersten rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.
Annons: