Kakelugnar i Handen

Annons:
Kakelugn i Handen - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Handen. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Handen. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Handen rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Handen för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Handen

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Handen. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Handen vill få hjälp med kakelugn.

Eldabutiken Haninge,S V S Braskaminer
Vendelsöv. 51
136 44 Handen

Annons:

Pris på kakelugn i Handen

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Handen kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Handen.

Kakelugnsfakta om Handen

I Handen hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Handen:

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan du också läsa mer om orten Handen om du skulle vilja veta mer om Handen annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Handen fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Handen rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.
Annons: