Kakelugnar i Haninge

Annons:
Kakelugn i Haninge - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Haninge. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Haninge. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Haninge rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Haninge för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Haninge

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Haninge. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Haninge vill få hjälp med kakelugn.

Spismurarna K. Grönqvist Byggnadsfirma
Mjölnare Grips v. 20
136 47 HANINGE

Annons:

Pris på kakelugn i Haninge

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Haninge kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Haninge.

Kakelugnsfakta om Haninge

I Haninge hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Haninge:

Haninge kommun är en skärgårdskommun samt förort till Stockholm i Stockholms län. Centralort är Handen som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen på ön Södertörn i nordöstra delen av landskapet Södermanland. I öster gränsar kommunen till Östersjön med Stockholms södra skärgård.

Yta: 464,37 km2
Invånarantal: 83 866, år 2015

Här kan du också läsa mer om orten Haninge om du skulle vilja veta mer om Haninge annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Haninge fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Haninge rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.
Annons: