Kakelugnar i Huddinge

Annons:
Kakelugn i Huddinge - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Huddinge. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Huddinge. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Huddinge rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Huddinge för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Huddinge

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Huddinge. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Huddinge vill få hjälp med kakelugn.

Löwgrens Vedspisar & Braskaminer
Stambanev. 83
141 43 HUDDINGE


Birka Kakelugnsmakeri & Byggnads AB
Sjödalsv. 44
141 46 Huddinge

Annons:

Pris på kakelugn i Huddinge

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Huddinge kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Huddinge.

Kakelugnsfakta om Huddinge

I Huddinge hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Huddinge:

Huddinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad. Området motsvarar i stort dagens Huddinge kommun med undantag av att Skärholmen och Vårberg ingår i Stockholms kommun. Huddinge socken har medeltida ursprung.

Yta: 142 km2
Invånarantal: 20 124, år 1949

Här kan du också läsa mer om orten Huddinge om du skulle vilja veta mer om Huddinge annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Huddinge fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Huddinge rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.
Annons: