Kakelugnar i Järna

Annons:
Kakelugn i Järna - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Järna. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Järna. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Järna rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Järna för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Järna

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Järna. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Järna vill få hjälp med kakelugn.

Kaminbutiken i Järna AB
Ullängsv. 8
153 30 Järna

Annons:

Pris på kakelugn i Järna

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Järna kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Järna.

Kakelugnsfakta om Järna

I Järna hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Järna:

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Järna om du skulle vilja veta mer om Järna annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Järna fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Järna rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.
Annons: