Kakelugnar i Johanneshov

Annons:
Kakelugn i Johanneshov - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Johanneshov. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Johanneshov. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Johanneshov rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Johanneshov för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Johanneshov

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Johanneshov. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Johanneshov vill få hjälp med kakelugn.

Eldabutiken Inter-Idé Consult AB
Slakthusg. 20
121 62 JOHANNESHOV

Annons:

Pris på kakelugn i Johanneshov

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Johanneshov kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Johanneshov.

Kakelugnsfakta om Johanneshov

I Johanneshov hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Johanneshov:

Johanneshov är en stadsdel i norra delen av Söderort inom Stockholms kommun. Den gränsar till stadsdelarna Södra Hammarbyhamnen, Hammarbyhöjden, Gamla Enskede, Enskede gård och Årsta. Här ligger Globenområdet och Slakthusområdet.

Yta: 127 hektar
Invånarantal: 5881, år 2008

Här kan du också läsa mer om orten Johanneshov om du skulle vilja veta mer om Johanneshov annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Johanneshov fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Johanneshov rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.
Annons: