Kakelugnar i Ösmo

Annons:
Kakelugn i Ösmo - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Ösmo. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Ösmo. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Ösmo rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Ösmo för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Ösmo

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Ösmo. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Ösmo vill få hjälp med kakelugn.

Berggrens Kakel & Murningsarbeten
Lokes v. 16
148 33 ÖSMO

Annons:

Pris på kakelugn i Ösmo

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Ösmo kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Ösmo.

Kakelugnsfakta om Ösmo

I Ösmo hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Ösmo:

Ösmo är en tätort i Nynäshamns kommun och kyrkbyn i Ösmo socken, belägen utmed Nynäsbanan och alltsedan sekelskiftet 1900 ett stationssamhälle. Ösmo ligger i anslutning till Riksväg 73 från Stockholm och Länsväg 225 från Södertälje.

Yta: 219,37 hektar
Invånarantal: 3911, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Ösmo om du skulle vilja veta mer om Ösmo annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Ösmo fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Ösmo rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.
Annons: