Kakelugnar i Österhaninge

Annons:
Kakelugn i Österhaninge - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Österhaninge. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Österhaninge. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Österhaninge rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Österhaninge för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Österhaninge

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Österhaninge. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Österhaninge vill få hjälp med kakelugn.

Gibson Mur & Stuck
Stenhamravägen 8
137 95 österhaninge

Annons:

Pris på kakelugn i Österhaninge

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Österhaninge kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Österhaninge.

Kakelugnsfakta om Österhaninge

I Österhaninge hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Österhaninge:

Österhaninge kyrkby ligger kring Österhaninge kyrka i Österhaninge socken på Södertörn. Bebyggelsen som bildar en småort, av SCB benämnd Österhaninge, är belägen inom Haninge kommun, i södra Storstockholm.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 131, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Österhaninge om du skulle vilja veta mer om Österhaninge annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Österhaninge fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Österhaninge rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.
Annons: