Kakelugnar i Saltsjö-Boo

Annons:
Kakelugn i Saltsjö-Boo - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Saltsjö-Boo. Det finns sammanlagt 3 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Saltsjö-Boo. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Saltsjö-Boo rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Saltsjö-Boo för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Saltsjö-Boo

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Saltsjö-Boo. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Saltsjö-Boo vill få hjälp med kakelugn.

Wiklunds Kakelugnsmakeri AB
Almdalsv. 9
132 37 SALTSJÖ-BOO


Nacka Byggnadsvård AB
Eknäsv. 2
132 44 SALTSJÖ-BOO


Petterssons Kakelugnsmakeri
Badsjöstigen 19
132 45 Saltsjö

Annons:

Pris på kakelugn i Saltsjö-Boo

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Saltsjö-Boo kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Saltsjö-Boo.

Kakelugnsfakta om Saltsjö-Boo

I Saltsjö-Boo hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Saltsjö-Boo:

Boo är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Boo belägen på västra delen av ön Värmdö öster om Skurusundet. De äldsta kända namnen på Boo-trakten är Hargsö, Övre Orminge och Yttre Orminge, som under vikingatiden var tre separata öar.

Yta: 1 625,93 hektar
Invånarantal: 24 052, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Saltsjö-Boo om du skulle vilja veta mer om Saltsjö-Boo annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Saltsjö-Boo fanns det sammanlagt 3 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Saltsjö-Boo rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.
Annons: