Kakelugnar i Segeltorp

Annons:
Kakelugn i Segeltorp - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Segeltorp. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Segeltorp. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Segeltorp rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Segeltorp för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Segeltorp

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Segeltorp. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Segeltorp vill få hjälp med kakelugn.

Ct:s Kakelugn & Puts
Rödhakev. 25
141 72 Segeltorp

Annons:

Pris på kakelugn i Segeltorp

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Segeltorp kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Segeltorp.

Kakelugnsfakta om Segeltorp

I Segeltorp hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Segeltorp:

Segeltorp är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län och en del av tätorten Stockholm. Det är också en postort med ungefär samma avgränsning. Segeltorp ligger i kommunens nordvästliga del på gränsen mot Stockholms kommun. Segeltorp består av sex delområden: Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens kurva.

Yta: 11,2 km2
Invånarantal: 11 870, år 2011

Här kan du också läsa mer om orten Segeltorp om du skulle vilja veta mer om Segeltorp annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Segeltorp fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Segeltorp rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.
Annons: