Kakelugnar i Södertälje

Annons:
Kakelugn i Södertälje - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Södertälje. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Södertälje. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Södertälje rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Södertälje för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Södertälje

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Södertälje. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Södertälje vill få hjälp med kakelugn.

Värmestugan
Svalängsv. 2 A
151 38 SÖDERTÄLJE

Annons:

Pris på kakelugn i Södertälje

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Södertälje kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Södertälje.

Kakelugnsfakta om Södertälje

I Södertälje hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Södertälje:

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånarantal: 64 619, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Södertälje om du skulle vilja veta mer om Södertälje annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Södertälje fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Södertälje rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.
Annons: