Kakelugnar i Sollentuna

Annons:
Kakelugn i Sollentuna - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Sollentuna. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Sollentuna. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Sollentuna rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Sollentuna för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Sollentuna

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Sollentuna. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Sollentuna vill få hjälp med kakelugn.

Mariebergs Brasvärme
Kanalv. 67
191 34 SOLLENTUNA

Annons:

Pris på kakelugn i Sollentuna

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Sollentuna kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Sollentuna.

Kakelugnsfakta om Sollentuna

I Sollentuna hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Sollentuna:

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här kan du också läsa mer om orten Sollentuna om du skulle vilja veta mer om Sollentuna annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Sollentuna fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Sollentuna rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.
Annons: