Kakelugnar i Solna

Annons:
Kakelugn i Solna - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Solna. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Solna. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Solna rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Solna för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Solna

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Solna. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Solna vill få hjälp med kakelugn.

Inspirefire
Regementsg. 56
170 66 SOLNA

Annons:

Pris på kakelugn i Solna

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Solna kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Solna.

Kakelugnsfakta om Solna

I Solna hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Solna:

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Här kan du också läsa mer om orten Solna om du skulle vilja veta mer om Solna annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Solna fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Solna rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.
Annons: