Kakelugnar i Spånga

Annons:
Kakelugn i Spånga - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Spånga. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Spånga. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Spånga rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Spånga för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Spånga

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Spånga. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Spånga vill få hjälp med kakelugn.

Pure Fire HB
Älvkvarnsv. 163
163 52 Spånga

Annons:

Pris på kakelugn i Spånga

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Spånga kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Spånga.

Kakelugnsfakta om Spånga

I Spånga hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Spånga:

Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Yta:
Invånarantal: 39 082, år 2014

Här kan du också läsa mer om orten Spånga om du skulle vilja veta mer om Spånga annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Spånga fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Spånga rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.
Annons: