Kakelugnar i Stockholm

Annons:
Kakelugn i Stockholm - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Stockholm. Det finns sammanlagt 8 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Stockholm. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Stockholm rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Stockholm för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Stockholm

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Stockholm. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Stockholm vill få hjälp med kakelugn.

Fridlunds Kakelugnsmakeri
Björns Trädgårdsgränd 3
116 21 STOCKHOLM


S Stuck o. Kakelugnar AB
Rapsg. 3
118 61 STOCKHOLM


Skorstensmakarna
Sveav. 125
113 49 Stockholm


Skorstensbolaget AB
Fridhemsg. 27
112 40 Stockholm


Peter Sotare AB
Blekingeg. 67
116 62 Stockholm


Cordon-Bleu AB
Vasag. 48
111 20 STOCKHOLM


DIS Inredning
Lästmakarg. 5
111 44 STOCKHOLM


Tätarna
Årsta Skolgränd 18
117 43 Stockholm

Annons:

Pris på kakelugn i Stockholm

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Stockholm kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Stockholm.

Kakelugnsfakta om Stockholm

I Stockholm hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Stockholm:

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Stockholm om du skulle vilja veta mer om Stockholm annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Stockholm fanns det sammanlagt 8 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Stockholm rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.
Annons: