Kakelugnar i Vällingby

Annons:
Kakelugn i Vällingby - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Vällingby. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Vällingby. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Vällingby rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Vällingby för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Vällingby

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Vällingby. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Vällingby vill få hjälp med kakelugn.

Murarhuset-MA AB
Gulddragargränd 50
162 58 Vällingby

Annons:

Pris på kakelugn i Vällingby

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Vällingby kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Vällingby.

Kakelugnsfakta om Vällingby

I Vällingby hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Vällingby:

Vällingby är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun med 71 768 invånare (2011). Stadsdelen ingår i Hässelby-Vällingby stadsdelsområde och Vällingby församling. Området där Vällingby i dag ligger är ett mycket gammalt kulturlandskap och människor har bott här åtminstone sedan järnåldern.

Yta:
Invånarantal: 71 768, år 2011

Här kan du också läsa mer om orten Vällingby om du skulle vilja veta mer om Vällingby annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Vällingby fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Vällingby rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.
Annons: