Kakelugnar i Vaxholm

Annons:
Kakelugn i Vaxholm - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Vaxholm. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Vaxholm. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Vaxholm rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Vaxholm för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Vaxholm

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Vaxholm. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Vaxholm vill få hjälp med kakelugn.

Wiströms Kakelugnar
Trossv. 11
185 51 VAXHOLM

Annons:

Pris på kakelugn i Vaxholm

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Vaxholm kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Vaxholm.

Kakelugnsfakta om Vaxholm

I Vaxholm hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Vaxholm:

Vaxholm är en tätort i Uppland och centralort i Vaxholms kommun, Stockholms län, belägen på Vaxön. Namnet är troligen taget från öns namn, Vaxön som skrevs Vaxö 1335.

Yta: 163,97 hektar
Invånarantal: 4 857, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Vaxholm om du skulle vilja veta mer om Vaxholm annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Vaxholm fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Vaxholm rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.
Annons: