Kakelugnar i Almunge

Annons:
Kakelugn i Almunge - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Almunge. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Almunge. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Almunge rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Almunge för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Almunge

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Almunge. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Almunge vill få hjälp med kakelugn.

Faringe Mur & Kakel
Österbol 30
740 10 ALMUNGE

Annons:

Pris på kakelugn i Almunge

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Almunge kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Almunge.

Kakelugnsfakta om Almunge

I Almunge hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Almunge:

Almunge är en tätort i östra delen av Uppsala kommun vid länsväg 282. En kilometer öster om tätorten ligger Almunge kyrkby där Almunge kyrka, Almunge skola och en bensinstation med livsmedelsaffär finns.

Yta: 84,54 hektar
Invånarantal: 813, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Almunge om du skulle vilja veta mer om Almunge annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Almunge fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Almunge rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Uppsala.
Annons: