Kakelugnar i Alunda

Annons:
Kakelugn i Alunda - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Alunda. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Alunda. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Alunda rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Alunda för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Alunda

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Alunda. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Alunda vill få hjälp med kakelugn.

Alunda Sten och Fasad
Hantverkarv. 5
747 30 Alunda

Annons:

Pris på kakelugn i Alunda

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Alunda kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Alunda.

Kakelugnsfakta om Alunda

I Alunda hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Alunda:

Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Yta: 228,34 hektar
Invånarantal: 2317, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Alunda om du skulle vilja veta mer om Alunda annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Alunda fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Alunda rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Uppsala.
Annons: