Kakelugnar i Bälinge

Annons:
Kakelugn i Bälinge - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Bälinge. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Bälinge. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Bälinge rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Bälinge för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Bälinge

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Bälinge. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Bälinge vill få hjälp med kakelugn.

Nordsjö Bygghantverk AB
Simonsbo 22
743 87 BÄLINGE

Annons:

Pris på kakelugn i Bälinge

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Bälinge kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Bälinge.

Kakelugnsfakta om Bälinge

I Bälinge hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Bälinge:

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånarantal: 2437, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Bälinge om du skulle vilja veta mer om Bälinge annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Bälinge fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Bälinge rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Uppsala.
Annons: