Kakelugnar i Knivsta

Annons:
Kakelugn i Knivsta - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Knivsta. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Knivsta. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Knivsta rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Knivsta för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Knivsta

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Knivsta. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Knivsta vill få hjälp med kakelugn.

SVFAB Skorsten Ventilation & Fastighetsteknik
076 - 760 99 00


Annons:

Pris på kakelugn i Knivsta

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Knivsta kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Knivsta.

Kakelugnsfakta om Knivsta

I Knivsta hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Knivsta:

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Knivsta om du skulle vilja veta mer om Knivsta annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Knivsta fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Knivsta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Uppsala.
Annons: