Kakelugnar i Östhammar

Annons:
Kakelugn i Östhammar - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Östhammar. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Östhammar. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Östhammar rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Östhammar för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Östhammar

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Östhammar. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Östhammar vill få hjälp med kakelugn.

Roden Kakelugnsmakeri
Hummeldal 212
742 91 ÖSTHAMMAR


Upplands VärmeCenter AB
Industriv. 12
742 34 östhammar

Annons:

Pris på kakelugn i Östhammar

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Östhammar kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Östhammar.

Kakelugnsfakta om Östhammar

I Östhammar hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Östhammar:

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Östhammar om du skulle vilja veta mer om Östhammar annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Östhammar fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Östhammar rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Uppsala.
Annons: