Kakelugnar i Tierp

Annons:
Kakelugn i Tierp - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Tierp. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Tierp. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Tierp rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Tierp för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Tierp

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Tierp. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Tierp vill få hjälp med kakelugn.

Murarfirma Erik Eklund
Yttrö 127
815 91 Tierp

Annons:

Pris på kakelugn i Tierp

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Tierp kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Tierp.

Kakelugnsfakta om Tierp

I Tierp hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Tierp:

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Invånarantal: 5587, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Tierp om du skulle vilja veta mer om Tierp annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Tierp fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Tierp rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Uppsala.
Annons: