Kakelugnar i Uppsala

Annons:
Kakelugn i Uppsala - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Uppsala. Det finns sammanlagt 5 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Uppsala. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Uppsala rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Uppsala för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Uppsala

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Uppsala. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Uppsala vill få hjälp med kakelugn.

Eldabutiken, Villakomfort
Stångjärnsg. 15
753 23 Uppsala


Vaksala Kakelugnsmakeri
Skäve 28
755 94 Uppsala


SVFAB Skorsten Ventilation & Fastighetsteknik
Danmarksg. 55
753 23 Uppsala


Mariebergs Brasvärme
Vaksala Fridhem 40
755 94 Uppsala


Swetrade Nova AB
Vaksala Fridhem 40
755 94 Uppsala

Annons:

Pris på kakelugn i Uppsala

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Uppsala kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Uppsala.

Kakelugnsfakta om Uppsala

I Uppsala hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Uppsala:

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Uppsala om du skulle vilja veta mer om Uppsala annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Uppsala fanns det sammanlagt 5 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Uppsala rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Uppsala.
Annons: