Kakelugnar i Arvika

Annons:
Kakelugn i Arvika - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Arvika. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Arvika. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Arvika rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Arvika för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Arvika

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Arvika. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Arvika vill få hjälp med kakelugn.

Arvika Ugnsmakeri AB
Spårg. 21
671 30 ARVIKA


C A Vent AB
Brättne
671 92 ARVIKA

Annons:

Pris på kakelugn i Arvika

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Arvika kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Arvika.

Kakelugnsfakta om Arvika

I Arvika hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Arvika:

Arvika är en tätort i västra Värmland och centralort i Arvika kommun, Värmlands län. Arvika ligger vid sjön Glafsfjorden, som har sjöförbindelse till Vänern. Riksväg 61 passerar staden, liksom järnvägen mellan Laxå och Charlottenberg-Oslo, Värmlandsbanan (tidigare kallad Nordvästra stambanan). Avståndet till norska gränsen är 43 km.

Yta: 1 061,81 hektar
Invånarantal: 14244, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Arvika om du skulle vilja veta mer om Arvika annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Arvika fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Arvika rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Värmland.
Annons: