Kakelugnar i Grums

Annons:
Kakelugn i Grums - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Grums. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Grums. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Grums rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Grums för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Grums

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Grums. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Grums vill få hjälp med kakelugn.

Ottossons Mur och Puts
Barrstigen 28
664 32 GRUMS


Grums Rör AB
Grums Station
664 34 GRUMS

Annons:

Pris på kakelugn i Grums

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Grums kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Grums.

Kakelugnsfakta om Grums

I Grums hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Grums:

Grums är en tätort och centralort i Grums kommun. Grums ligger ca 27 km väster om Karlstad vid Vänerns norra strand, i anslutning till viken Grumsfjordens inlopp. Grums var och är kyrkby i Grums socken. Efter kommunreformen 1862 kom orten att ligga i Grums landskommun,

Yta: 561,71 hektar
Invånarantal: 5025, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Grums om du skulle vilja veta mer om Grums annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Grums fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Grums rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Värmland.
Annons: