Kakelugnar i Karlstad

Annons:
Kakelugn i Karlstad - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Karlstad. Det finns sammanlagt 4 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Karlstad. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Karlstad rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Karlstad för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Karlstad

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Karlstad. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Karlstad vill få hjälp med kakelugn.

Eldabutiken
Blockg. 11
653 41 KARLSTAD


Murningsarbeten Antman & Boström AB
Kvällsvindsg. 6
652 21 Karlstad


Mur Bruket i Karlstad AB
Boberg 303 Vesterbacka
655 94 KARLSTAD


Haga Spis & Kamin
Nyg. 1
652 20 KARLSTAD

Annons:

Pris på kakelugn i Karlstad

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Karlstad kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Karlstad.

Kakelugnsfakta om Karlstad

I Karlstad hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Karlstad:

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånarantal: 61685, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Karlstad om du skulle vilja veta mer om Karlstad annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Karlstad fanns det sammanlagt 4 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Karlstad rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Värmland.
Annons: