Kakelugnar i Kristinehamn

Annons:
Kakelugn i Kristinehamn - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Kristinehamn. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Kristinehamn. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Kristinehamn rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Kristinehamn för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Kristinehamn

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Kristinehamn. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Kristinehamn vill få hjälp med kakelugn.

Mur & Kakelhantverk Michael Johnson AB
Västerviks Gård
681 95 Kristinehamn

Annons:

Pris på kakelugn i Kristinehamn

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Kristinehamn kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Kristinehamn.

Kakelugnsfakta om Kristinehamn

I Kristinehamn hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Kristinehamn:

Kristinehamn är en tätort i Värmland och centralort i Kristinehamns kommun, Värmlands län, vid Vänern. Kristinehamn är belägen där åarna Varnan och Lötälven möts och sitt gemensamma utlopp har de i Varnumsviken, som är en del av Vänern.

Yta: 13,36 km2
Invånarantal: 17839, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Kristinehamn om du skulle vilja veta mer om Kristinehamn annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Kristinehamn fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Kristinehamn rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Värmland.
Annons: