Kakelugnar i Bastuträsk

Annons:
Kakelugn i Bastuträsk - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Bastuträsk. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Bastuträsk. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Bastuträsk rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Bastuträsk för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Bastuträsk

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Bastuträsk. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Bastuträsk vill få hjälp med kakelugn.

Norrlandsimporten AB
Bäckg. 4
930 61 BASTUTRÄSK

Annons:

Pris på kakelugn i Bastuträsk

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Bastuträsk kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Bastuträsk.

Kakelugnsfakta om Bastuträsk

I Bastuträsk hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Bastuträsk:

Bastuträsk är en tätort i Norsjö kommun, belägen cirka 50 kilometer väster om Skellefteå. I Bastuträsk ansluter järnvägen Bastuträsk–Skellefteå-Skelleftehamn till stambanan genom övre Norrland.

Yta: 109,33 hektar
Invånarantal: 392, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Bastuträsk om du skulle vilja veta mer om Bastuträsk annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Bastuträsk fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Bastuträsk rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västerbotten.
Annons: