Kakelugnar i Skellefteå

Annons:
Kakelugn i Skellefteå - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Skellefteå. Det finns sammanlagt 3 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Skellefteå. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Skellefteå rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Skellefteå för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Skellefteå

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Skellefteå. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Skellefteå vill få hjälp med kakelugn.

Mur & Kakeltjänst i Skellefteå AB
G. Falmark 47
931 92 SKELLEFTEÅ


Mur & Kakeltjänst AB
G. Falmark 47
931 92 SKELLEFTEÅ


Eklunds Köksmontage & Kakelsättning
Ekg. 29
931 63 SKELLEFTEÅ

Annons:

Pris på kakelugn i Skellefteå

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Skellefteå kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Skellefteå.

Kakelugnsfakta om Skellefteå

I Skellefteå hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Skellefteå:

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Skellefteå om du skulle vilja veta mer om Skellefteå annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Skellefteå fanns det sammanlagt 3 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Skellefteå rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västerbotten.
Annons: