Kakelugnar i Umeå

Annons:
Kakelugn i Umeå - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Umeå. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Umeå. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Umeå rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Umeå för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Umeå

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Umeå. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Umeå vill få hjälp med kakelugn.

Umeå kaminer & skorstenar
Lärlingsg. 34
904 22 Umeå

Annons:

Pris på kakelugn i Umeå

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Umeå kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Umeå.

Kakelugnsfakta om Umeå

I Umeå hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Umeå:

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Umeå om du skulle vilja veta mer om Umeå annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Umeå fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Umeå rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västerbotten.
Annons: