Kakelugnar i Vännäs

Annons:
Kakelugn i Vännäs - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Vännäs. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Vännäs. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Vännäs rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Vännäs för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Vännäs

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Vännäs. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Vännäs vill få hjälp med kakelugn.

Västerbottens Kakelugnsmakeri AB
Ö. Spöland 7
911 92 VÄNNÄS

Annons:

Pris på kakelugn i Vännäs

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Vännäs kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Vännäs.

Kakelugnsfakta om Vännäs

I Vännäs hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Vännäs:

Vännäs är en tätort och centralort i Vännäs kommun belägen cirka 30 kilometer väster om Umeå. Förutom ett antal affärer i centrum och flera föreningar finns även gymnasieskola, hotell och ett motormuseum på orten. Det är även en järnvägsknut som förbinder Stambanan genom övre Norrland med Järnvägslinjen Vännäs–Umeå–Holmsund.

Yta: 327,53 hektar
Invånarantal: 4118, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Vännäs om du skulle vilja veta mer om Vännäs annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Vännäs fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Vännäs rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västerbotten.
Annons: